İBB soruşturmasında gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Soruşturmasında İsimler Sağlık Kontrolünden Geçirildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 2 ayrı soruşturma kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Gözaltına alınan isimler sağlık kontrolünden geçirildi.

Murat Ongun ve Murat Çalık da Aralarında

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen sağlık kontrolleri kapsamında İBB Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, iş insanı Ali Nuhoğlu ve sanatçı Ercan Saatçi de bulunmaktaydı.

İBB Soruşturması Hakkında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında “suç örgütü yöneticisi olmak”, “suç örgütüne üye olmak”, “irtikap”, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek” ve “ihaleye fesat karıştırmak” suçlarından soruşturma başlatılmıştı. İmamoğlu da söz konusu soruşturmalar kapsamında gözaltına alınmıştı.

Related Posts

Mersin’de Çifte Cinayet: Gelin ve Kayınvalide Öldürüldü

Mersin’de gelin Aygül Çınar ve annesi Türkan Söylemez, başlarından vurularak öldürüldü.

Bergama’da Roma Dönemine Ait Bronz Kazan Bulundu

Bergama Antik Kenti’nde yapılan kazılarda, Roma dönemine ait bronz kazan bulundu ve sergilenecek.

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.

Serinlemek için denize giren Orkun’dan acı haber

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, serinlemek için denize giren 30 yaşındaki Orkun Ege Kavak boğularak yaşamını yitirdi.

Meteoroloji’den Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.