İçişleri Bakanı Yerlikaya: Halkı sokağa çağırmak sorumsuzluktur

İstanbul’da İmamoğlu’nun Gözaltına Alınmasının Ardından Protestolar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından birçok şehirde protesto gösterisi düzenlendi. İBB yerleşkesinin bulunduğu Saraçhane’de ise protestolar karıştı.

Yerlikaya: Halkı Sokaklara Çağırmak Sorumsuzluktur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “sokak” çağrısı yaparken, Saraçhane’deki protestolarda çıkan olaylarda 6 polis yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özel’in çağrısına sert tepki gösterdi. Yerlikaya, “Halkı sokaklara, meydanlara çağırmak en hafif tabirle ‘sorumsuzluktur.’ Sokakları karıştırmanın vebalini hiç kimse; ne siyasi, ne hukuki, ne de vicdani olarak ödeyebilir!

“Provokatörlere Aldanmayın”

Göstericilere sesleniyorum: Aranıza karışan provokatörlere aldanmayın! Polislerimiz, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için 7/24 görevinin başındadır.”

Related Posts

CHP’li isim, verilerle Mehmet Şimşek’e seslendi: ‘Her 4 kişiden 1’i icralık’

“Bu ülkede artık her 4 kişiden 1’i icralık. Türkiye, geçim derdini değil icra tebligatlarını takip eden milyonların ülkesi oldu” ifadelerini kullanan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslendi.

Plajlarda tehlike büyüyor: ‘Et yiyen bakteri’ hızla yayılıyor

Avrupa sahillerinde tatilciler deniz keyfi yaparken, uzmanlar sıcak sularda artan bakteriyel risklere karşı uyarıyor. Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), iklim değişikliğiyle birlikte yayılım alanı genişleyen Vibrio bakterilerine dikkat çekti. Halk arasında et yiyen bakteri olarak bilinen ‘Vibrio vulnificus’ DNA’sına daha önce yapılan araştırmalarda Türkiye’de de rastlanmıştı.

Mahmut Tanal, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’ye verilen ev hapsine tepki olarak ayağına ip bağladı: Hukuka aykırıdır, herhangi bir kamu yararı yoktur!

Mahmut Tanal, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’ye verilen ev hapsine tepki olarak ayağına ip bağladı: Hukuka aykırıdır, herhangi bir kamu yararı yoktur!

İsrail, Elon Musk’ın SpaceX şirketi aracılığıyla “Dror 1” iletişim uydusunu uzaya fırlattı

İsrail, Elon Musk’ın SpaceX şirketi aracılığıyla “Dror 1” iletişim uydusunu uzaya fırlattı

Samsun’da yangın çıkan daire küle döndü

Samsun’da bir binanın en üst katındaki dairede çıkan yangın söndürüldü.

Özgür Özel’den şehit ailesine ziyaret

Özgür Özel, bugün miting gerçekleştireceği Malatya’ya geldi. Özel, Malatya’da şehit Piyade Teğmen Furkan Sert’in ailesini ziyaret etti.