Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Meydana Gelen Kaza Sonucunda Üst Geçide Çarpan Araçtan 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta, Ankara Caddesi üzerinde ilerleyen 19 EK 825 plakalı araç, sürücünün kontrolünü yitirmesi sonucu Şehit Mehmet Turan Üst Geçidi’nin ayağına çarptı. Bu kaza sonucunda sürücü O.İ. ve araçta bulunan diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla harekete geçerek kaza yerine ulaştı ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik tedbirlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza detaylı bir şekilde incelenmekte olup, nedenleri üzerinde titizlikle durulmakta ve soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Evini kaçak tarihi eser ve silah deposu haline getirmiş

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan T.Ö. isimli şahsın evine, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in İBB davalarının canlı yayınlanması talebine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek vermesinin ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da açıklama geldi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

‘Hırsızlık’tan aranıyordu: Tuvalet kapısının arkasında saklanırken yakalandı

Kırıkkale’de “hırsızlık” suçundan hakkında 52 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla evindeki tuvalet kapısının arkasında saklanırken yakalandı.

Murat Çalık cezaevinde fenalaştı, acil servise götürüldü

Ameliyat sonrası cezaevine sevk edilen Mehmet Murat Çalık, cezaevinde fenalaştı, ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: PKK’nın silah bırakma töreninin tarihi belli oldu

Son Dakika Haberi… DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “11 Temmuz Cuma günü, PKK’nin silah bırakma töreni Süleymaniye’de yapılacak” dedi.

Kartalkaya duruşmasında salonu çileden çıkaran başsağlığı mesajı!

Kartalkaya davasının üçüncü gününde duruşma başladı. Sanık kürsüsüne çıkan Zeki Yılmaz’ın savunması sırasında başsağlığı dilemesi, mahkeme salonunda gerginliğe neden oldu. Salondaki aileler ayağa kalkarak “Katillerden başsağlığı istemiyoruz” dedi.