Ümit Özdağ’dan ‘PKK Kongresi’ açıklaması

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, PKK’nın Fesih Kongresi Açıklamasını Değerlendirdi

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, terör örgütü PKK’nın fesih kongresi açıklaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “PKK terör örgütü 5-7 Mayıs tarihlerinde kongresini gerçekleştirmiş. Alınan kararlar yakın zamanda kamuoyuna duyurulacakmış. Ben de terör örgütünün açıklaması hakkındaki değerlendirmelerimi Türk kamuoyu ile paylaşacağım.”

Ayrıca, Özdağ Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulunarak, “Silivri Cezaevi’nde gazete okuyabiliyorum. Ancak internet erişimim kısıtlı. Adalet Bakanlığı cezaevlerinde internet hizmetini düşünebilir. Belirli sitelere erişim engeli getirilerek çözüm bulunabilir.” şeklinde konuştu. Ayrıca, avukatları aracılığıyla edindiği bilgileri gazete ve televizyon haberleriyle harmanlayarak değerlendirmeler yaptığını da belirtti.

Özdağ’ın paylaşımına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: Ümit Özdağ Twitter

Related Posts

İş anlaşmazlığı felakete gitti: Ölümle tehdit etti arabasını yaktı

Esenyurt’ta iddiaya göre, inşaat ve emlak işiyle uğraşan Erhan Çiftçi ve birlikte iş yaptığı Ömer Çevikel arasında anlaşmazlık çıktı. Çiftçi’den bir miktar para isteyen ancak alamayan Çevikel, ölümle tehdit ettiği Çiftçi’nin otomobilini yaktı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken otomobilin kundaklandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamas’tan ABD’nin ateşkes önerisine yanıt: “10 esir serbest bırakılacak”

Hamas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un sunduğu ateşkes önerisine dair cevabını arabuluculara teslim ettiklerini bildirerek, hayatta olan 10 esir ile 18 esirin cenazesinin İsrail’e teslim edileceğini açıkladı.

76 ülke gezdi: En fazla para harcadığı ülkeleri açıkladı

Dünyanın her ülkesini 23 yaşında tamamlayan Alman influencer Luca Pferdmenges, “bütçe dostu” olarak öne çıkan birçok destinasyonun düşündüğünüz kadar ucuz olmadığını açıkladı.

Boşandığı polis memurunu öldüren komisere ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de boşandığı polis memuru Sevda Kuş’u (37), tabancayla vurarak öldüren komiser Ali Yılmaz (40), ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmayı izleyen Kuş’un babası Erkan Kuş, karar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Fransa’da çocukların olduğu yerlerde sigara yasağı!

Fransa Sağlık Bakanı Catherine Vautrin, çocukların bulunduğu park, plaj ve bahçe gibi dış mekanlarda 1 Temmuz’dan itibaren sigara içmenin yasaklanacağını belirtti. Vautrin, Fransız Ouest-France gazetesine yaptığı açıklamada, 1 Temmuz’dan itibaren …

Rektörün aylığı 1.2 milyon

Rektör maaşları skandala döndü. Çankırı’dan sonra Karabük’te de 1.2 milyonluk maaş ortaya çıktı. Rektör Kırışık, oturduğu villanın 60 bin TL’lik kirasını da üniversiteye ödetiyor.