Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüştü

DEM Parti‘den milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında terörist başı Öcalan ile yaptıkları görüşmenin ardından açıklama yapacak. Görüşmenin detayları, DEM Parti‘den yapılan yazılı açıklamada belirtilecek.

DEM Parti‘den yapılan açıklamaya göre, muhabir Altan Sancar, İmralı’da PKK lideri Öcalan ile yapılan görüşmenin detaylarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında paylaştı.

Altan Sancar, yaptığı görüşmenin detaylarını şu sözlerle açıkladı: “Bu gece uzun bir gece olacak. Beklenen açıklama öncesi farklı görüşmeler yapıldı. Belirli heyetlerin belirli noktalara gitmesi ihtimali var. Yarınki açıklama öncesinde heyetlerin görüşmelerinin sonuçları bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısı ile Uyumlu Bir Açıklama Bekleniyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıyla uyumlu bir açıklama gelecek ve PKK‘nın silah bırakması yönünde bir çağrı yapılacak. Bu gece farklı noktalarda görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yapılacak’

Yarın içerisinde silah bırakma ve feshetme yönünde bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi noktalarda gerçekleşeceği henüz belirsiz olsa da, yapılan görüşmelerin bu çağrının kesinleşeceğini gösterdiği ifade ediliyor.

Related Posts

Diyarbakırlı Karateci Nazlı Bozkurt Türkiye Üçüncüsü Oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan sporcu Nazlı Bozkurt, Türkiye Karate Şampiyonası’nda Büyükler Kumite 55 kg kategorisinde üçüncülük elde etti. Turnuva Muş’ta düzenlendi ve Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan sporcular zorlu mücadelelere sahne oldu.

Sarıyer’de Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Yakalandı

Sarıyer’deki otoparka silahlı saldırı düzenlendi. Olayın haraç meselesinden kaynaklandığı belirlendi.

Mersin’de Çifte Cinayet: Gelin ve Kayınvalide Öldürüldü

Mersin’de gelin Aygül Çınar ve annesi Türkan Söylemez, başlarından vurularak öldürüldü.

Bergama’da Roma Dönemine Ait Bronz Kazan Bulundu

Bergama Antik Kenti’nde yapılan kazılarda, Roma dönemine ait bronz kazan bulundu ve sergilenecek.

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.