Sivas’ta Dolandırıcılık Engellendi

Sivas polisi müdahale ettiği telefon dolandırıcılığı vakasında bir vatandaşın 400 bin TL dolandırılmasını son anda önledi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda; bir vatandaşın telefon yoluyla dolandırılıyor olabileceği yönündeki ihbar üzerine hızla harekete geçti. Kimliği ve yeri tespit edilen vatandaşın elinde bulunan altınları kuyumcuya bozdurarak elde ettiği 400.000TL parayı bankada dolandırıcının hesabına göndereceği esnada, olaya müdahale edildi. Polisin hızlı davranması vatandaşın dolandırılmasını önledi. Dolandırıcının hesabına yatırılmaya çalışılan, 400.000 TL kuyumcuya, altınlar ise vatandaşımıza iade edildi. – SİVAS

Related Posts

ABD Başkanı Trump: Hamaney’in saklandığı yeri biliyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, İran semalarında tam ve eksiksiz hava kontrolü sağladıklarını açıkladı. “Hamaney’in saklandığı yeri biliyoruz” diyen Trump, “İran’ın lideri kolay hedef. Onu öldürmeyeceğiz ama sabrımız tükeniyor” dedi.

CHP Balıkesir’de toplanıyor: 101 belediye başkanı bir araya gelecek

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 101 belediye başkanı Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla 18 Haziran’da gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.

‘Cübbeli Ahmet’in ‘zina’ çıkışına CHP’den sert tepki

Malatya’da Nisan ayında yaşanan zirai don felaketiyle ilgili tartışma yaratan açıklamalarıyla gündeme gelen kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Mahmut Ünlü’ye, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba sert tepki gösterdi.

ABD’li Senatör Bernie Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

ABD’li Senatör Bernie Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

English Home’da satılan bir oda kokusu toplatılıyor

Ticaret Bakanlığı, insan sağlığını tehdit eden bir ürünü daha piyasadan toplatma kararı aldı. English Home markasına ait “English Home Reed Diffuser” adlı çubuklu oda kokusunun güvenlik riskleri taşıdığı tespit edildi. Bakanlık, ürünün hem yanık hem de yaralanma riski içerdiğini açıklarken, tüketicilere ürünün kullanılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Demir Kubbe: İsrail’in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor?

Demir Kubbe: İsrail’in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor?