Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde karbon filtre patladı, gaz sızıntısı yaşandı

Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Tüp Bebek Bölümünde Patlama

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin tüp bebek bölümünde meydana gelen patlama olayında AFAD ekipleri devreye girdi. Hastanenin 2. katında bulunan tüp bebek bölümünde, karbon filtre adı verilen cihazda meydana gelen patlama sonucunda sızan kimyasal gaz, AFAD ekipleri tarafından tahliye edildi.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı habere göre, patlamanın hemen ardından olay yerine AFAD’ın kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) ekipleri sevk edildi. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, ekipler gazın etkilerini en aza indirerek olası tehlikeleri bertaraf etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

ABD Başkanı Trump: Hamaney’in saklandığı yeri biliyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, İran semalarında tam ve eksiksiz hava kontrolü sağladıklarını açıkladı. “Hamaney’in saklandığı yeri biliyoruz” diyen Trump, “İran’ın lideri kolay hedef. Onu öldürmeyeceğiz ama sabrımız tükeniyor” dedi.

CHP Balıkesir’de toplanıyor: 101 belediye başkanı bir araya gelecek

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 101 belediye başkanı Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla 18 Haziran’da gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.

‘Cübbeli Ahmet’in ‘zina’ çıkışına CHP’den sert tepki

Malatya’da Nisan ayında yaşanan zirai don felaketiyle ilgili tartışma yaratan açıklamalarıyla gündeme gelen kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Mahmut Ünlü’ye, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba sert tepki gösterdi.

ABD’li Senatör Bernie Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

ABD’li Senatör Bernie Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

English Home’da satılan bir oda kokusu toplatılıyor

Ticaret Bakanlığı, insan sağlığını tehdit eden bir ürünü daha piyasadan toplatma kararı aldı. English Home markasına ait “English Home Reed Diffuser” adlı çubuklu oda kokusunun güvenlik riskleri taşıdığı tespit edildi. Bakanlık, ürünün hem yanık hem de yaralanma riski içerdiğini açıklarken, tüketicilere ürünün kullanılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Demir Kubbe: İsrail’in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor?

Demir Kubbe: İsrail’in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor?