‘Pervin Buldan’a suikast girişimi’ iddiası: DEM Partili Doğan’dan açıklama geldi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İtalya’da trafik kazası geçirdi. Kazayla ilgili olarak “Buldan’a suikast girişimi” iddiası ortaya atıldı.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buldan, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken şunları söyledi:

“Pervin Buldan’ın İtalya’da bir kaza geçirdiği haberleri doğru. Ancak bu kaza bir suikast girişimi olarak değerlendirilmemeli. Buldan’ın bulunduğu araçta Keskin Bayındır da vardı. Arkadaşımızın yanlışlıkla ters yöne girmesi sonucu neredeyse maddi zarar olmayan bir kaza yaşandı. Aynı gün katılmak üzere oldukları programa devam ettiler.”

Related Posts

Özgür Özel’den ’19 Mayıs’ paylaşımı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj paylaştı. Özel, “Bugün 19 Mayıs! Boyun eğmeyenlerin, teslim olmayanların, gençliğe güvenenlerin büyük yürüyüşünün başlangıcıdır bugün” dedi.

İsrail Gazze’de insanlığı vuruyor… Yine çadırları hedef aldılar

Gazze’nin tamamını işgali hedefleyen ‘Gideon’un savaş arabaları’ harekâtını başlatan İsrail, saldırıların şiddetini her geçen gün arttırıyor. Yalnızca dünkü bombardımanda en az 140 kişi ölürken, İsrail kara harekâtının da başlatıldığını duyurdu.

Saray’dan dikkat çeken ‘süreç’ açıklaması: Mehmet Uçum ‘yeni anayasa’yı işaret etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, “Terörsüz Türkiye” olarak adlandırılan yeni sürecin hedefine giderek daha fazla yaklaşıldığını belirterek, yeni anayasa sürecinin “tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet” ilkeleri çerçevesinde ilerleyeceğini iddia etti. Uçum, “Bundan sonra hiç kimse Türkiye’de, bölgede ve Avrupa’da terörle ilişkili bir şekilde varlığını sürdüremez” yorumunu yaptı.

Gaziantep’te kaçakçılık operasyonunda 4 gözaltı

Gaziantep’te düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı.

Bakan Fidan, Sırbistan’a resmi ziyarette bulunacak

Bakan Fidan, Sırbistan’a resmi ziyarette bulunacak

Torpille şaka yaparken ormanı yaktı! İstenilen ceza belli oldu

Kahramanmaraş’ta, arkadaşlarıyla şakalaşırken attığı torpil ile yaklaşık 697 futbol sahası büyüklüğünde olan 92 hektar kızılçam ormanının yanmasına neden olan M.S. (20) hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.