Parti yöneticilerinin ifadeye çağrıldığını duyurmuştu: İfade işlemleri ertelendi

CHP’nin Ekrem İmamoğlu’na Destek Yürüyüşüne Katılan Parti Yöneticileri İfadeye Çağrıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, Zonguldak il yöneticilerinin CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek yürüyüşüne katıldıkları için ifadeye çağrıldığını duyurdu.

Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, parti yöneticilerinin emniyet tarafından ifade almaları için Zonguldak’a çağrıldığını belirtti. Ancak daha sonradan yapılan bir duyuru ile ifade işlemlerinin ertelendiği açıklandı.

Deniz Yavuzyılmaz, partinin destek yürüyüşüne katılan yöneticilerinin ifade işlemlerinin ertelendiğini duyurarak, sürecin takipçisi olacaklarını ve birlikte hareket edeceklerini vurguladı.


Related Posts

Bangladeş Uluslararası Suçlar Mahkemesi, eski Başbakan Hasina’yı “insanlığa karşı suç” işlemekle suçladı

Mahkeme, Hasina ve diğer iki üst düzey yetkili hakkında yakalama kararı çıkardı

İş anlaşmazlığı felakete gitti: Ölümle tehdit etti arabasını yaktı

Esenyurt’ta iddiaya göre, inşaat ve emlak işiyle uğraşan Erhan Çiftçi ve birlikte iş yaptığı Ömer Çevikel arasında anlaşmazlık çıktı. Çiftçi’den bir miktar para isteyen ancak alamayan Çevikel, ölümle tehdit ettiği Çiftçi’nin otomobilini yaktı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken otomobilin kundaklandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamas’tan ABD’nin ateşkes önerisine yanıt: “10 esir serbest bırakılacak”

Hamas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un sunduğu ateşkes önerisine dair cevabını arabuluculara teslim ettiklerini bildirerek, hayatta olan 10 esir ile 18 esirin cenazesinin İsrail’e teslim edileceğini açıkladı.

76 ülke gezdi: En fazla para harcadığı ülkeleri açıkladı

Dünyanın her ülkesini 23 yaşında tamamlayan Alman influencer Luca Pferdmenges, “bütçe dostu” olarak öne çıkan birçok destinasyonun düşündüğünüz kadar ucuz olmadığını açıkladı.

Boşandığı polis memurunu öldüren komisere ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de boşandığı polis memuru Sevda Kuş’u (37), tabancayla vurarak öldüren komiser Ali Yılmaz (40), ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmayı izleyen Kuş’un babası Erkan Kuş, karar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Fransa’da çocukların olduğu yerlerde sigara yasağı!

Fransa Sağlık Bakanı Catherine Vautrin, çocukların bulunduğu park, plaj ve bahçe gibi dış mekanlarda 1 Temmuz’dan itibaren sigara içmenin yasaklanacağını belirtti. Vautrin, Fransız Ouest-France gazetesine yaptığı açıklamada, 1 Temmuz’dan itibaren …