Pakistan’da askeri konvoya saldırı: 13 asker yaşamını yitirdi

Hayber Pahtunhva Eyaleti’nde meydana gelen patlamalı saldırı sonucunda 13 asker hayatını kaybetti.

Hayber Pahtunhva’da 13 Asker Şehit Oldu

Pakistan‘ın Hayber Pahtunhva eyaletindeki Kuzey Veziristan bölgesinde ilerleyen bir askeri konvoyun yakınında önceden yerleştirilen patlayıcı uzaktan kontrol edilerek infilak ettirildi. Saldırı sonucunda 13 asker şehit olurken, 14’ü sivil olmak üzere toplam 24 kişi yaralandı. Pakistan ordusu, olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Related Posts

Susurluk’ta feci kaza: 4 ölü

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sürücüsünün branda germek için emniyet şeridinde çektiği TIR’a, otomobil çarptı. Kazada, 4 kişi hayatını kaybetti.

Sigara kralı, Manisa’ya servet bağışladı

İspanya’dan Osmanlı topraklarına göç eden fakir bir ailenin çocuğu olarak Manisa’da doğan Moris Şinasi’nin hayatı Türk bir doktorun dokunuşuyla değişti. Yalnızca Manisa’nın değil ABD’nin de en ünlü isimlerinden biri haline dönüşen Şinasi, kendisine yapılan iyiliği unutmamış ve Manisa’ya o dönemin parasıyla adeta bir servet bağışlamıştı.

İkinci el araç alacaklar dikkat: 6 ay uzatıldı

Ticaret Bakanlığı, İkinci el oto satışında 6 ay – 6 bin kilometre ve ilan kısıtlamasının 6 ay uzatıldığını açıkladı.

Erdoğan’dan ‘Mutlak Butlan’ çıkışı ‘Gündemlerinde var’

CHP’de Kurultay davası tartışmaları sürerken Mutlak Butlan gündemiyle ilgili bir açıklama da AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, ”Gündemlerinde rant var, bant, butlan var hatta mutlak butlan var” dedi.

Anne- kız dolandırılınca soluğu savcılıkta aldılar

Defne Samyeli ile kızı Derin Talu, dolandırıcıların kurbanı oldu. Telegram uygulamasından gelen mesaja inanan Samyeli ile kızı Derin, kargoların teslimi bahanesiyle istenilen ücreti belirtilen adrese yolladı. Dolandırıldıklarını anlayan anne- kız soluğu savcılıkta aldı.

AKP’nin Anayasa Komisyonu toplandı

AKP’nin Anayasa Komisyonu Beştepe’de üçüncü toplantısını gerçekleştiriyor.