İZMİT’te okula gitmek için koşarak yolun karşısına geçmek isteyen 8 yaşındaki Ömer Koç’a özel halk otobüsü çarptı. Talihsiz çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza sabah saatlerinde İzmit Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki durakta otobüsten inen Ulugazi İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi Ömer Koç, okuluna yetişmek için koşarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada duraktan hareket eden plakası öğrenilemeyen özel bir halk otobüsü, küçük çocuğa çarptıktan sonra yoluna devam etti. Küçük çocuğun kanlar içerisinde kaldığını görenlerin ihbarı üzerine adrese polis ve acil sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekibinin kontrollerinde, çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.
SON ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaza nedeniyle caddenin 2 şeridi trafiğe kapatılırken, araç geçişleri kontrollü olarak sağlandı. Küçük çocuğun son anları ise bölgedeki bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, küçük çocuğun otobüsten indikten sonra okuluna doğru koştuğu görülüyor.