Narin Güran’ın son fotoğrafları ortaya çıktı

Türkiye, Diyarbakır’da vahşice öldürülen küçük Narin Güran’a ağlamıştı. Olayda mahkeme anne, ağabey ve amcaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vermişti.

Diyarbakır’da kaybolan ve günler süren arama çalışmalarında Narin Güran’ın cansız bedeni bulunmuştu. Soruşturmada Narin’in annesi, ağabeyi ve amcası ile küçük kızın cansız bedenini derede bir çuvalın içerisine koyan Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Mahkeme tarafından anne, ağabey ve amcaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti. Cesedi dere yatağına saklayan komşu Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezası almıştı.

SON ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Narin Güran’ın ailesiyle gittiği bir gezide çektiği fotoğraf ortaya çıktı. Sabah Gazetesi’nden Hüseyin Kaçar’ın haberine göre, 8 yaşında hayattan koparılan Narin Güran’ın üzerinde, son çekilen fotoğrafta giydiği siyah tişörtü ile ayağındaki kırmızı terlikler vardı.

Related Posts

Mersin’de Çifte Cinayet: Gelin ve Kayınvalide Öldürüldü

Mersin’de gelin Aygül Çınar ve annesi Türkan Söylemez, başlarından vurularak öldürüldü.

Bergama’da Roma Dönemine Ait Bronz Kazan Bulundu

Bergama Antik Kenti’nde yapılan kazılarda, Roma dönemine ait bronz kazan bulundu ve sergilenecek.

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.

Serinlemek için denize giren Orkun’dan acı haber

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, serinlemek için denize giren 30 yaşındaki Orkun Ege Kavak boğularak yaşamını yitirdi.

Meteoroloji’den Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.