Kartalkaya Yangınında Soruşturma Devam Ediyor

Bolu Baro Başkanı Sinan Barut’tan Açıklama: Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Otel Yangını İnceleniyor

Bolu Baro Başkanı Sinan Barut, Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınıyla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Barut, herkesin iddianame ya da bilirkişi raporu ile detayları öğreneceğini ifade etti.

Adliye binası önünde konuşan Barut, Grand Kartal Otel’deki acı olay nedeniyle tüm ülkeye başsağlığı diledi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmayı detaylı bir şekilde devam ettirdiğini aktaran Barut, oteldeki incelemelerin halen devam ettiğini, 9 kişinin tutuklandığını ve 4 kişinin ise gözaltında tutulduğunu belirtti.

Barut, bilirkişi raporuna göre kusuru olan diğer şüphelilerin de yakalanacağını ve soruşturmanın devam edeceğini vurguladı.

Bolu Barosu’nun süreci titizlikle takip ettiğini belirten Barut, hayatını kaybedenlerin ve yaralananların haklarının korunması için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

Barut’a göre, yangının restoran bölümünde başladığı ve hızla yayıldığı tespit edildi. Şüphelilerin ifadelerinden ziyade delillerin toplanmasının önemli olduğunu vurgulayan Barut, soruşturmanın adil ve doğru bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Related Posts

İngiltere, Orta Doğu’ya daha fazla savaş uçağı gönderecek

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, G7 Zirvesi için Kanada’ya yaptığı yolculuk sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Orta Doğu’daki gelişmelerin çok hızlı yaşandığını kaydeden Starmer, “Jetler de dahil olmak üzere bölgeye varlıklarımızı …

CHP’li Sümer: “Bayram tatili trafik cezası kabusuna döndü”

CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, “Bayram tatili için memleketine veya tatile gitmek isteyen milyonlarca yurttaş, adeta ceza yağmuruna tutuldu. Hız limitleri konusunda belirsizlikler, tabelasız radar noktaları ve çelişkili denetim uygulamaları vatandaşları çileden çıkardı.

İlkokul öğrencileri dehşeti yaşadı: 5 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde düzenlenen bilim fuarı etkinliğinde sahne arkasındaki pankartın devrilmesi sonucu 5 ilkokul öğrencisi yaralandı.

Fatih Erbakan duyurdu: Yeni ittifak gelecek

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, daha güçlü bir alternatif ve sinerji oluşturmak için sağ seçmene hitap eden partilerle ittifak yapacaklarını duyurdu.

AKP’li belediye 1,5 yıl bekletti sonunda reddetti! Bülent Ecevit ismi için gerekli ortam bulunamamış!

Bir dönem Türkiye siyasetine damga vuran “kara oğlan” lakaplı eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in isminin Kayseri’de uygun bir caddeye verilmesi teklifi AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedildi. Ecevit’in isminin Kayseri’de bir caddeye verilme teklifini CHP’li Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri 1,5 yıl önce verilmişti.

Rusya, ABD ile üçüncü tur görüşmelerin ‘yaklaştığını’ duyurdu

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD ile yakında yeni tur görüşmeler yapmayı planladıklarını kaydederek, “Rahatsız edici konular hakkındaki üçüncü tur görüşmeler yaklaşıyor. Tarihi açıklamak için henüz çok erken ancak umarım bir sonraki tur çok yakında yapılacaktır” diye konuştu.