Karabiga Belediyesi Üstyapı Çalışmalarına Hız Verdi

Karabiga Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Tamamladı, Üstyapıya Hız Verdi

Karabiga Belediyesi, tarihi altyapı çalışmalarının ardından şimdi de üstyapıya hız verdi. Yaklaşık 25 bin metrekare parke taşı döşeyerek yolları tozdan ve çamurdan arındıran belediye, Karabiga’nın geleceğine hizmet ediyor.

Belediye Başkanı Elbi, “Birlikte sabrettik, birlikte başardık. Laf değil icraat ürettik. Söz verdiğimiz gibi Karabiga’mızı güzelleştirmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

70 yıllık tarihi altyapı çalışmalarının ardından şimdi üstyapıda da büyük bir atak yaşandığını belirten Başkan Elbi, son 50 günde 25 bin metrekare kilit parke taşı döşendiğini söyledi. 4 Cadde ve 14 Sokak’ta tamamlanan çalışmalar, hızla devam ediyor.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yoğun çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirterek, “Ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Karabiga’mız için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi. – ÇANAKKALE

Related Posts

Hamas’tan ABD’nin ateşkes önerisine yanıt: “10 esir serbest bırakılacak”

Hamas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un sunduğu ateşkes önerisine dair cevabını arabuluculara teslim ettiklerini bildirerek, hayatta olan 10 esir ile 18 esirin cenazesinin İsrail’e teslim edileceğini açıkladı.

76 ülke gezdi: En fazla para harcadığı ülkeleri açıkladı

Dünyanın her ülkesini 23 yaşında tamamlayan Alman influencer Luca Pferdmenges, “bütçe dostu” olarak öne çıkan birçok destinasyonun düşündüğünüz kadar ucuz olmadığını açıkladı.

Boşandığı polis memurunu öldüren komisere ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de boşandığı polis memuru Sevda Kuş’u (37), tabancayla vurarak öldüren komiser Ali Yılmaz (40), ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmayı izleyen Kuş’un babası Erkan Kuş, karar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Fransa’da çocukların olduğu yerlerde sigara yasağı!

Fransa Sağlık Bakanı Catherine Vautrin, çocukların bulunduğu park, plaj ve bahçe gibi dış mekanlarda 1 Temmuz’dan itibaren sigara içmenin yasaklanacağını belirtti. Vautrin, Fransız Ouest-France gazetesine yaptığı açıklamada, 1 Temmuz’dan itibaren …

Rektörün aylığı 1.2 milyon

Rektör maaşları skandala döndü. Çankırı’dan sonra Karabük’te de 1.2 milyonluk maaş ortaya çıktı. Rektör Kırışık, oturduğu villanın 60 bin TL’lik kirasını da üniversiteye ödetiyor.

Fransa’da pek çok açık alanda sigara içmek yasaklanıyor

Fransa’da pek çok açık alanda sigara içmek yasaklanıyor