İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Bangladeş Uluslararası Suçlar Mahkemesi, eski Başbakan Hasina’yı “insanlığa karşı suç” işlemekle suçladı

Mahkeme, Hasina ve diğer iki üst düzey yetkili hakkında yakalama kararı çıkardı

İş anlaşmazlığı felakete gitti: Ölümle tehdit etti arabasını yaktı

Esenyurt’ta iddiaya göre, inşaat ve emlak işiyle uğraşan Erhan Çiftçi ve birlikte iş yaptığı Ömer Çevikel arasında anlaşmazlık çıktı. Çiftçi’den bir miktar para isteyen ancak alamayan Çevikel, ölümle tehdit ettiği Çiftçi’nin otomobilini yaktı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken otomobilin kundaklandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamas’tan ABD’nin ateşkes önerisine yanıt: “10 esir serbest bırakılacak”

Hamas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un sunduğu ateşkes önerisine dair cevabını arabuluculara teslim ettiklerini bildirerek, hayatta olan 10 esir ile 18 esirin cenazesinin İsrail’e teslim edileceğini açıkladı.

76 ülke gezdi: En fazla para harcadığı ülkeleri açıkladı

Dünyanın her ülkesini 23 yaşında tamamlayan Alman influencer Luca Pferdmenges, “bütçe dostu” olarak öne çıkan birçok destinasyonun düşündüğünüz kadar ucuz olmadığını açıkladı.

Boşandığı polis memurunu öldüren komisere ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de boşandığı polis memuru Sevda Kuş’u (37), tabancayla vurarak öldüren komiser Ali Yılmaz (40), ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmayı izleyen Kuş’un babası Erkan Kuş, karar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Fransa’da çocukların olduğu yerlerde sigara yasağı!

Fransa Sağlık Bakanı Catherine Vautrin, çocukların bulunduğu park, plaj ve bahçe gibi dış mekanlarda 1 Temmuz’dan itibaren sigara içmenin yasaklanacağını belirtti. Vautrin, Fransız Ouest-France gazetesine yaptığı açıklamada, 1 Temmuz’dan itibaren …