İstinat duvarından yola düşen çocuk hayatını kaybetti

Ödemiş’te Bisiklet Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden Çocuğun Cenazesi Defnedildi

Ödemiş ilçesinde bisikletiyle istinat duvarını aşarak yola düşmesi sonucu hayatını kaybeden çocuğun cenazesi defnedildi. 50. Yıl Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Tuna Toplar’ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ailesi tarafından Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı’ndaki evinin önüne getirilerek helallik alındı.

Toplar için Hamdibey Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, anne Yeliz, baba Ufuk Toplar ve yakınlarının yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, öğretmenler ve okul arkadaşları da katıldı.

Cenazenin defnedilmesi ise namazın ardından Bademli Yeni Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Ödemiş’te dün meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden Tuna Toplar, yokuş aşağı seyrederken kontrolünü kaybederek elektrikli bisikletiyle istinat duvarını aşarak yola düşmüştü. Başını beton zemine çarpan Toplar, kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti. (AA)

Annem Ankara: Ne Dönem Ne de Ankara Dizisi Olabiliyor!

Günün öne çıkan haberleri…

Related Posts

Diyarbakırlı Karateci Nazlı Bozkurt Türkiye Üçüncüsü Oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan sporcu Nazlı Bozkurt, Türkiye Karate Şampiyonası’nda Büyükler Kumite 55 kg kategorisinde üçüncülük elde etti. Turnuva Muş’ta düzenlendi ve Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan sporcular zorlu mücadelelere sahne oldu.

Sarıyer’de Silahlı Saldırı: İki Şüpheli Yakalandı

Sarıyer’deki otoparka silahlı saldırı düzenlendi. Olayın haraç meselesinden kaynaklandığı belirlendi.

Mersin’de Çifte Cinayet: Gelin ve Kayınvalide Öldürüldü

Mersin’de gelin Aygül Çınar ve annesi Türkan Söylemez, başlarından vurularak öldürüldü.

Bergama’da Roma Dönemine Ait Bronz Kazan Bulundu

Bergama Antik Kenti’nde yapılan kazılarda, Roma dönemine ait bronz kazan bulundu ve sergilenecek.

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.