Gaffar Yakınca’dan Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun kin dolu bedduasına: Bu sözü nereden ithal ettiysen al cebine koy

Bu durumun hastalıklı bir ruh hali olduğuna vurgu yapan Gaffar Yakınca,
“İnsanların çoluk çocuğunun ciğerini, kanını işe katacak kadar… Bu nasıl bir ruh halidir? Bakın ben açık söyleyeyim, kimse kusura bakmasın. Bu mazur görülecek falan bir şey değil. Bu çok hastalıklı bir ruh hali ve bir patoloji. Atan atıyor yani abi çocuğunu niye katıyor iftira atan? Çocuk nereden girdi ya? O zaman ben de senin çoluğunu, çocuğunu, torununu yedi sürahi katayım bu işe. Bu Müslümanların kültüründe olan bir şey değil. Burada yok bu. Sen bunu nereden ithal ettiysen beyefendi bu sözü al cebine koy. Açık söylüyorum. Kimse senin bu ilenmelerini, lanet laflarını, toplumu baştan aşağıya zehirleyen sözlerini dinlemek zorunda değil.”

ifadelerini kullandı.

“BU MÜSLÜMAN KÜLTÜRÜNDE YOK”

İmamoğlu’nun babasına
“Sen bu sözü nereden ithal ettiysen, al bunu cebine koy”

sözleriyle tepkisini dile getiren Yakınca, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Açık söylüyorum. Kimse senin bu lanet laflarını, toplumu baştan aşağıya zehirleyen sözlerini dinlemek zorunda değil. Biz büyüklerimizin ağzından bırakın böyle ağır, çirkin, çok çirkin, rezilce lafları bırakın. Küçük bir beddua ah bile duymadık büyüklerimizin ağzından. Onu ye, bunu ısır, onu orasını kemirsin inşallah falan. Ne oluyoruz ya? Bu nedir yani? Bir de burada bir mazlum şey, mazlum aile yaratılacak yani. Kusura bakmayın. “

Related Posts

Velilerin telefonları çalmaya başlayınca MEB alarma geçti: Jet açıklama geldi

Son günlerde öğrencilerin velilerine gelen gizemli telefonlar, Milli Eğitim Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Kendilerini bakanlık görevlisi olarak tanıtan kişilerin, çocukların evine gelip tablet ve bilgisayar gibi cihazları kontrol etmek istediklerini söylemesi üzerine MEB’den jet hızında bir açıklama geldi.

Üniversite tercih maratonu başladı: Öğrenciler nelere dikkat etmeli?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca aday için tercih süreci resmen başladı. Öğrenciler, hayalini kurdukları üniversite ve bölümler için tercih listelerini hazırlarken dikkatli ve bilinçli adımlar atmak zorunda. Uzmanlar, tercih döneminin sınav kadar önemli olduğunu vurgularken, adayların puan odaklı değil, ilgi ve hedef odaklı hareket etmeleri gerektiğini söylüyor.

SON DEPREMLER AFAD VE KANDİLLİ 12 TEMMUZ – BUGÜN || Bingöl Kiğı ve Hakkari’de peş peşe depremler! Son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu?

Son dakika depremler AFAD ve Kandilli 12 Temmuz Cumartesi günü yani bugün hissedilen sarsıntılar sonrasında en çok merak edilip araştırılanlar arasında yer alıyor. Son olarak saat 05.26’da Bingöl Kiğı’da 2.0 büyüklüğünde ve saat 05.54’te Hakkari’de 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, son deprem nerede ne zaman kaç büyüklüğünde oldu? Merak edenler için AFAD ve Kandilli son depremler listesini haberimizde derledik. İşte son depremler 11 Temmuz Cumartesi son depremler listesi…

Bugün Resmi Gazete kararları 11 Temmuz 2025 Cuma | Sağlık Bakanlığı’na ve bazı rektörlüklere atama… Resmi Gazete atama kararları neler?

11 Temmuz Resmi Gazete atama kararları yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri, atama kararları ve yeni yönetmeliklerin de yer aldığı 32953 sayılı Resmi Gazete’de bugün bazı üniversitelerin rektörleri değişti. Aynı zamanda, Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş atandı. Peki, 11 Temmuz bugünkü Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? İşte, 32953 sayılı 11 Temmuz 2025 tarihli Resmi Gazete kararları ve ayrıntılı bilgiler.

AGS sınav giriş belgesi açıklandı mı? AGS sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?

Akademi Giriş Sınavı (AGS) için geri sayım sürerken, öğretmen adayları sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağını merakla araştırıyor. Peki, AGS sınav giriş belgesi açıklandı mı? AGS sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?

Antik DNA araştırması yeni veriler ortaya koydu: Çatalhöyük anaerkil miydi?

Antik DNA araştırması yeni veriler ortaya koydu: Çatalhöyük anaerkil miydi?