Emet’te İyilik Haftası’nda Gıda Yardımı

Emet Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü 30 İhtiyaç Sahibi Aileye Gıda Kolu Yardımında Bulundu

Emet Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, ilçedeki ihtiyaç sahibi 30 aileye gıda kolu yardımında bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “İyilik Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bu yardım, Emet Diyanet Gençlik Koordinatörü Süleyman Aydın ve Manevi Danışman Sıdıka Aydın liderliğindeki Diyanet Genç Gönülleri tarafından gerçekleştirildi.

Emet Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü yetkilileri, yaptıkları çalışmalara “Dünyayı iyilik kurtaracak” sloganıyla devam edeceklerini belirtti. Bu tür yardımların ilçedeki ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğini vurguladılar. – KÜTAHYA

Related Posts

Mersin’de Çifte Cinayet: Gelin ve Kayınvalide Öldürüldü

Mersin’de gelin Aygül Çınar ve annesi Türkan Söylemez, başlarından vurularak öldürüldü.

Bergama’da Roma Dönemine Ait Bronz Kazan Bulundu

Bergama Antik Kenti’nde yapılan kazılarda, Roma dönemine ait bronz kazan bulundu ve sergilenecek.

Ünlülerin isimleri üzerinden dijital vurgun

Ünlü isimlerin ad ve soyadları, internet alan adı olarak başkaları tarafından tescillenip satışa sunuluyor. Hukukçular, bu durumu dijital itibarın gaspı olarak nitelendirirken, marka tescili ve hukuki başvuru yollarına dikkat çekiyor.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.

Serinlemek için denize giren Orkun’dan acı haber

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, serinlemek için denize giren 30 yaşındaki Orkun Ege Kavak boğularak yaşamını yitirdi.

Meteoroloji’den Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.