Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

ABD Başkanı Trump: Hamaney’in saklandığı yeri biliyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, İran semalarında tam ve eksiksiz hava kontrolü sağladıklarını açıkladı. “Hamaney’in saklandığı yeri biliyoruz” diyen Trump, “İran’ın lideri kolay hedef. Onu öldürmeyeceğiz ama sabrımız tükeniyor” dedi.

CHP Balıkesir’de toplanıyor: 101 belediye başkanı bir araya gelecek

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 101 belediye başkanı Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla 18 Haziran’da gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.

‘Cübbeli Ahmet’in ‘zina’ çıkışına CHP’den sert tepki

Malatya’da Nisan ayında yaşanan zirai don felaketiyle ilgili tartışma yaratan açıklamalarıyla gündeme gelen kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Mahmut Ünlü’ye, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba sert tepki gösterdi.

ABD’li Senatör Bernie Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

ABD’li Senatör Bernie Sanders: ABD, Netanyahu’nun yasa dışı savaşına sürüklenmemeli

English Home’da satılan bir oda kokusu toplatılıyor

Ticaret Bakanlığı, insan sağlığını tehdit eden bir ürünü daha piyasadan toplatma kararı aldı. English Home markasına ait “English Home Reed Diffuser” adlı çubuklu oda kokusunun güvenlik riskleri taşıdığı tespit edildi. Bakanlık, ürünün hem yanık hem de yaralanma riski içerdiğini açıklarken, tüketicilere ürünün kullanılmaması yönünde uyarıda bulundu.

Demir Kubbe: İsrail’in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor?

Demir Kubbe: İsrail’in hava savunma sistemi nasıl çalışıyor?