Bu nasıl anne! Şok detaylar ortaya çıktı… Kızlarından birini serumunla diğerini silahla öldürdü

İstanbul’da Trajik Olay: Annesi ve Kızı Silahla Öldürüldü

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Ali Baba Mahallesi’ndeki 11 katlı binanın 7’nci katında meydana geldi. Kısa bir süre önce eşinden boşanan Serap Yamaca, altınlarını komşusuna emanet ettikten sonra dairesine geri döndü. Daha sonra silah sesi duyan komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Serap Yamaca ve büyük kızı İsmet Ada Yamaca’yı kanlar içinde yerde, küçük kızları Nida Yamaca’yı ise serum takılı bir şekilde hareketsiz halde buldu. Maalesef, Serap ve İsmet Ada Yamaca olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Nida Yamaca da ne yazık ki kurtarılamadı.

Şiddetli Geçimsizlik Sonucu Ailelerinden Habersiz Boşanmışlar

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Serap Yamaca’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Serap Yamaca, Yeni Asri Mezarlığı’nda öğle namazından sonra toprağa verildi. Uzun bir süredir eşi İsmail Yamaca ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve ailelerinden habersiz olarak boşandıkları ortaya çıktı. Olay günü, altınlarını komşusuna emanet ettiğini erkek kardeşine söylediği belirtildi.

Şoke Edici Detaylar Ortaya Çıktı

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Yamaca’nın, tabancayla büyük kızı İsmet Ada Yamaca’ya ateş ederek öldürdüğü, ardından ise soğuk algınlığı şikayeti olan küçük kızı Nida’nın serumuna ilaç enjekte ederek yaşamına son verdiği belirlendi.

İki Kardeş Yan Yana Defnedildi

Kız kardeşlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından baba İsmail Yamaca’ya teslim edildi. Baba olan muhasebeci, eski eşinin cenazesine katılmazken, kızları Hazreti Aişe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığı’da yan yana toprağa verildi.

Related Posts

Bakü mahkemesi, Sputnik Azerbaycan çalışanlarının avukatlarının itirazlarını reddetti

Bakü mahkemesinin, Sputnik Azerbaycan çalışanlarının avukatlarının, tutukluluk şeklindeki önleyici tedbirlerin değiştirilmesi yönünde yaptıkları itirazları reddettiği öğrenildi.

Avrupa Birliği, ABD ile ticaret anlaşmasına yaklaştı

Avrupa Birliği, ABD ile ticaret anlaşmasına yaklaştı

Tatil yolunda eşini unuttu: 300 kilometre sonra fark edip geri döndü

Paris’ten eşiyle birlikte tatil için yola çıkan adam, akıllara durgunluk veren bir ‘unutkanlığa’ imza attı. Mola yerinde ‘eşini unutan’ adam, kadının yokluğunu tam 300 kilometre yani yaklaşık İstanbul-Çanakkale arası bir mesafeden sonra fark etti…

Bu gülümseme sonu oldu: Dakikalar sonra hayatını kaybetti

Romanya’da motosiklet turuna çıkan İtalyan turist Omar Farang Zin, yolda karşılaştığı ayıyı beslemeye çalışırken uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Çanakkale’de dere kenarında kaybolan eski muhtar aranıyor

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde çocuğunun dereye düşen terliğini aramaya gittikten sonra kaybolan eski köy muhtarı Şakir Cahit Gündoğdu’ya ulaşılamıyor.

Ayşe Barım’ın ilk duruşması bugün görülecek

Oyuncu menajeri Ayşe Barım’ın davasının ilk duruşması bugün İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.