Beykoz Belediye Başkanı Köseler adliyeye sevk edildi

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve 20 Kişi Gözaltına Alındı

Gözaltına alınan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve 20 kişi, Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

Köseler Dahil 21 Kişi Adliyede

CHP’li Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in de aralarında bulunduğu 21 kişi Beykoz Adliyesi’ne sevk edildi.

Köseler’in de bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Ne Olmuştu?

CHP’li Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 27 Şubat sabah 04:00’te evinden gözaltına alındı.

Köseler, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla emniyete götürüldü.

Köseler’in gözaltına alınma gerekçesi olarak “ihaleye fesat karıştırma” ve “görevi kötüye kullanma” suçlamaları gösterildi.

Belediye binası önünde polis ve çevik kuvvet ekipleri bariyerler kurarak güvenlik önlemi aldı.

Related Posts

Trump’ı çıldırtan soru! Gazeteciyi salondan kovdu

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa ile düzenlediği basın toplantısında, Katar’ın hediye ettiği Boeing uçağına ilişkin soru soran NBC muhabirini azarlayarak salondan kovdu.

İspanya Meclisi’nden İsrail’e silah ambargosu çağrısı

İspanya Meclisi, İsrail’e yönelik silah ambargosu uygulanmasını talep eden tavsiye kararını kabul etti. Tartışmalı oylama, koalisyon ortağı Sumar ittifakı ile muhalefetteki Podemos ve Katalonya Cumhuriyetçi Solu (ERC) partilerinin önerisiyle gündeme geldi. Karar, 347 milletvekilinin katıldığı oylamada 176 “evet” ve 171 “hayır” oyuyla kabul edilirken, birçok milletvekili sonucu ayakta alkışladı.

Rus iş dünyasından ekonomi için “resesyon” uyarısı

Rusya Sanayici ve Girişimciler Birliği (RSPP) Başkanı Aleksandr Şohin, Rus ekonomisindeki büyümenin yavaşladığını belirterek, “Ancak teknik bir resesyona dahi girmememiz çok önemli.” dedi.

MHP’den HSK seçimi öncesi dikkati çeken mesaj: ‘Suçsuzluk karinesi’ ve ‘Şüpheden sanık faydalanır’ ilkesi hatırlatıldı

MHP’den HSK seçimi öncesi dikkati çeken mesaj: ‘Suçsuzluk karinesi’ ve ‘Şüpheden sanık faydalanır’ ilkesi hatırlatıldı

Özgür Özel’in ‘2 milyon kişilik miting’ iddiasına emniyetten yalanlama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, İzmir’de düzenlenen mitingine 2 milyon kişinin katıldığını öne sürmesinin ardından, emniyet kaynakları açıklama yaptı. Katılım sayısının 70 bin olduğunu belirten emniyet, Özel’in iddiasını yalanladı.

Özgür Özel’den ’19 Mayıs’ paylaşımı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj paylaştı. Özel, “Bugün 19 Mayıs! Boyun eğmeyenlerin, teslim olmayanların, gençliğe güvenenlerin büyük yürüyüşünün başlangıcıdır bugün” dedi.