Beşiktaş operasyonundaki firma, AKP’li belediyelerden de ihale almış

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın Gözaltına Alınmasına CHP’den Açıklama!

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın gözaltına alınmasına ilişkin bir açıklama yaptı. Günaydın, “Bir algı operasyonunu daha çökertiyoruz” başlıklı açıklamada, Beşiktaş operasyonunun Esenyurt Belediyesi’ni de içine aldığını belirtti ve gerçekleri yansıtmadığını vurguladı.

Günaydın, suçlamaların hedef aldığı şirketin müfettişler tarafından incelendiğini belirterek, operasyonun gerekçesi olan firmanın AKP’li belediyelerden de ihale aldığını açıkladı. Günaydın, şöyle devam etti:

“Dosyada gizlilik olduğu için detayları bilmemekle birlikte, şahsın belediyemizde aldığı ihale incelenmiştir. Eylül 2024’te Ahmet Özer yönetiminde ‘Sokak Temizliği İçin Araç Kiralanması Hizmet Alımı ihalesi’ açık ihale yöntemiyle gerçekleştirilmiş ve 9 şirket teklif vermiştir. İhale, Bilginay Temizlik Hizmetleri Şirketi üzerinde kalmıştır.”

İhale sürecinin devam ettiğini kaydeden Günaydın, yönetim tarafından herhangi bir ödeme yapılmadığını belirtti. Ayrıca, kayyum yönetimi ve müfettişlerin tüm ihaleleri incelediğini, yasalara uygun olarak işlemlerin devam ettiğini aktardı.

Haberin devamı için tıklayınız

Related Posts

Galatasaray, 13 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle alıyor: 6 milyon TL

Galatasaray, Altınordu’dan 13 yaşındaki Ömer Özyurt’u kadrosuna katmak üzere…

Türkçe Altyazılı Porno: Anlamadan İzlemek Artık Geride Kaldı

Yetişkin içeriklerin büyük bir kısmı İngilizce, Fransızca, Japonca gibi dillerde yayınlanıyor. Ancak her kullanıcı bu dilleri yeterince bilmiyor. Türkçe altyazılı porno tam da bu noktada devreye giriyor….

PKK’lılardan hain çıkış: Lozan’ı parçalayalım

Terör örgütü üyeleri, anlaşmanın yıl dönümünde Lozan’ı ve Türkiye’yi hedef aldı. PKK elebaşlarından Zübeyir Aydar, “Gelin, Lozan’ı parçalayalım” deme hainliğini gösterdi.

Rize’de futbol turnuvasında çıkan arbede jandarma biber gazı sıkınca bitti

Rize’nin Çayeli ilçesinde düzenlenen amatör futbol turnuvasında final maçı sırasında çıkan gerginlik, saha dışına taştı. Oyuncular arasında başlayan tartışma büyüyerek taraftarların da dahil olduğu arbedeye dönüştü. Olaylara jandarma ekipleri biber gazıyla müdahale etti.

Anglikan kilisesi lezbiyen kadın başpiskoposunu seçti

Piskopos Cherry Vann, Galler Kilisesi’nin başpiskoposluğuna seçilerek Britanya’da Anglikan kilisesi liderliğine atanan ilk lezbiyen kadın oldu. 66 yaşındaki Vann, yönetim ve güvenlik krizi sonrası istifa eden Andrew John’un yerine göreve geliyor.

Connect with New Friends on MatchPub – Here’s How!

  Discovering new friendships can feel like a daunting task, especially in today’s digital age. But don’t worry! Social Friend Chat is here to make it easier….