Ağrı’da jandarma ekiplerinden bayram denetimi

Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumaçay Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek görevli personelle bayramlaştı.

Ziyaret kapsamında, karakolda görev yapan jandarma personeliyle bir araya gelen Kiper, ekiplerin bayram tatili süresince vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bayram tatilinin güvenli geçmesi amacıyla sahada görev yapan Trafik Jandarması ve Asayiş Timleri ile de buluşan Kiper, denetim faaliyetlerine katıldı. Kontroller sırasında ekiplerden bilgi alan Kiper, sürücülerin trafik kurallarına uyma konusunda bilgilendirilmesini ve güvenli sürüşe dikkat çekilmesini istedi.

Denetimlerin ardından il genelindeki vatandaşlarla bayramlaşan Kiper, halkın bayramını kutlayarak jandarmanın her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurguladı.

Bayram tatili boyunca güvenlik önlemlerinin en üst seviyede tutulacağı ifade edilirken, jandarma ekiplerinin trafik ve asayiş denetimlerine aralıksız devam edeceği bildirildi.

Related Posts

Dijital Dünyada Gücünüzü Artırın: Kaliteli Backlink ile Başarıya Ulaşın

Günümüzde dijital dünyada varlık göstermek ve rekabetçi bir konuma ulaşmak her zamankinden daha zor. Arama motorlarında üst sıralarda yer almak, daha fazla organik ziyaretçi elde etmek ve…

Bangladeş Uluslararası Suçlar Mahkemesi, eski Başbakan Hasina’yı “insanlığa karşı suç” işlemekle suçladı

Mahkeme, Hasina ve diğer iki üst düzey yetkili hakkında yakalama kararı çıkardı

İş anlaşmazlığı felakete gitti: Ölümle tehdit etti arabasını yaktı

Esenyurt’ta iddiaya göre, inşaat ve emlak işiyle uğraşan Erhan Çiftçi ve birlikte iş yaptığı Ömer Çevikel arasında anlaşmazlık çıktı. Çiftçi’den bir miktar para isteyen ancak alamayan Çevikel, ölümle tehdit ettiği Çiftçi’nin otomobilini yaktı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken otomobilin kundaklandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamas’tan ABD’nin ateşkes önerisine yanıt: “10 esir serbest bırakılacak”

Hamas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff’un sunduğu ateşkes önerisine dair cevabını arabuluculara teslim ettiklerini bildirerek, hayatta olan 10 esir ile 18 esirin cenazesinin İsrail’e teslim edileceğini açıkladı.

76 ülke gezdi: En fazla para harcadığı ülkeleri açıkladı

Dünyanın her ülkesini 23 yaşında tamamlayan Alman influencer Luca Pferdmenges, “bütçe dostu” olarak öne çıkan birçok destinasyonun düşündüğünüz kadar ucuz olmadığını açıkladı.

Boşandığı polis memurunu öldüren komisere ağırlaştırılmış müebbet hapis

Edirne’de boşandığı polis memuru Sevda Kuş’u (37), tabancayla vurarak öldüren komiser Ali Yılmaz (40), ‘kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmayı izleyen Kuş’un babası Erkan Kuş, karar sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.