Anadolu Otoyolu’nda kaza: Yaralılar var

İstanbul İstikametinde Meydana Gelen Trafik Kazası

Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde seyreden bir sürücü, kullandığı yabancı plakalı otomobil ile Düzce’nin Gümüşova ilçesi Yongalık köyü mevkisinde kaza yaptı.

Otomobil, aynı yönde ilerleyen bir kamyonla çarpıştıktan sonra bariyere çarparak savruldu.

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hemen sevk edildi.

Kazada, otomobil sürücüsü ile araçta bulunan birkaç kişi yaralandı. Yaralılar arasında Romanya uyruklu bir yolcunun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Related Posts

Tokat’ta Kaza: 6 Yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde otomobilin tarlaya uçması sonucu 1’i bebek 6 kişi yaralandı.

Geyve’de Yangın: İki Mahalle Boşaltıldı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle Hacılar ve Taşoluk mahalleleri boşaltıldı.

Sema Silkin Ün: Kıbrıs Türkü’nün Haklı Davasının Yanındayız

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türkü’nün haklı davasının yanında olduklarını vurguladı. Ün, 20 Temmuz’un Kıbrıs Türk halkının özgürlüğüne sahip çıktığı bir gün olduğunu belirterek, bu mücadeledeki kahramanları minnetle andı.

Reşt’te Patlama: 13 Yaralı

İran’ın Reşt kentinde meydana gelen patlamada 13 kişi yaralandı; olay gaz sızıntısından kaynaklandı.

Endonezya’da Yolcu Gemisinde Yangın

Kuzey Sulawesi açıklarında yangın çıkan yolcu gemisinde 3 kişi hayatını kaybetti.

Molotof Saldırısında 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul’da restoran ve oto galerilere düzenlenen molotof saldırısında 6 şüpheli yakalandı.