Kadıköy’de restorana torpil atıldığı anlar kameralara yansıdı

Acıbadem Mahallesi’ndeki Restorana Torpil Atıldı, Müşteriler Panik İçinde!

Acıbadem Mahallesi’nde bulunan bir restorana, seyir halindeki bir araçtan atılan torpil nedeniyle panik yaşandı. Araç hızla olay yerinden uzaklaşırken, restoranda yemek yiyen müşteriler büyük korku ve endişe içinde kaldı.

Olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi ve insani olmayan bu hareket sosyal medyada büyük tepki topladı. İş yerinin güvenliği konusunda endişe oluşturan bu olay, mahalle sakinleri arasında da korkuya neden oldu.

Related Posts

Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in İBB davalarının canlı yayınlanması talebine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek vermesinin ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da açıklama geldi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

‘Hırsızlık’tan aranıyordu: Tuvalet kapısının arkasında saklanırken yakalandı

Kırıkkale’de “hırsızlık” suçundan hakkında 52 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla evindeki tuvalet kapısının arkasında saklanırken yakalandı.

Murat Çalık cezaevinde fenalaştı, acil servise götürüldü

Ameliyat sonrası cezaevine sevk edilen Mehmet Murat Çalık, cezaevinde fenalaştı, ambulansla yeniden hastaneye götürüldü.

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: PKK’nın silah bırakma töreninin tarihi belli oldu

Son Dakika Haberi… DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “11 Temmuz Cuma günü, PKK’nin silah bırakma töreni Süleymaniye’de yapılacak” dedi.

Kartalkaya duruşmasında salonu çileden çıkaran başsağlığı mesajı!

Kartalkaya davasının üçüncü gününde duruşma başladı. Sanık kürsüsüne çıkan Zeki Yılmaz’ın savunması sırasında başsağlığı dilemesi, mahkeme salonunda gerginliğe neden oldu. Salondaki aileler ayağa kalkarak “Katillerden başsağlığı istemiyoruz” dedi.

AKP’li başkanın yaptığı torpili AKP’li eski başkan sosyal medyadan ifşa etti

Aksaray eski Eskil Belediye Başkanı AKP’li Necati Belgemen, yerine geçen AKP’li Mustafa Zavlak’ın personel alımında yakınlarına torpil yaptığını iddia ederek tepki gösterdi. Belgemen, “Kalleşliği sevmem, vefasızlığı hiç yapmam” ifadelerini kullandı.