Gaziantep’te ‘motosiklet’ faciası: 2 genç hayatını kaybetti

Nurdağı İlçesinde Motosiklet Kazası: 2 Genç Hayatını Kaybetti

Nurdağı ilçesi kırsal Sakcagözü Mahallesi’nde akşam saatlerine doğru Baran Özmiço (16) idaresindeki 27 AYC 775 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak savruldu. Üzerinde sürücü Özmiço ile Yusuf Cihangilgil (15) bulunduğu motosiklet yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada maalesef iki genç hayatını kaybetti.

Olay sonrası yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri incelemeler sonucunda sürücü Baran Özmiço ve yolcu Yusuf Cihangilgil’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Gençlerin cenazeleri, olay yeri incelemelerinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenleri üzerinde yapılan araştırmalar devam etmektedir. Güvenlik güçleri, kaza ile ilgili her türlü ayrıntıyı titizlikle incelemekte ve sorumluları belirlemeye çalışmaktadır.

Related Posts

Devasa destroyerde “Rus parmağı” iddiası: En güçlü silahlarla donatıldı

Güney Kore ordusu, Kuzey Kore’nin yeni tanıttığı savaş gemisi üzerindeki çalışmalarda Rusya’dan yardım alınmış olabileceğini söyledi.

70 yaşındaki dağcı iki gündür kayıp

Denizli’de evinden mantar toplamak için yaylaya giden dağcı Mevlüt Kandemir’den iki gündür haber alınamıyor.

Şanlıurfa’da evlat vahşeti: Babasını katletti, annesini yaraladı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde bir kişi, anne ve babasını bıçakla yaraladı. Saldırıda, baba hayatını kaybederken anne ise ağır yaralandı.

İsveç’te 3 kişi öldürülmüştü: 16 yaşındaki şüpheli gözaltına alındı

Uppsala kentinde düzenlenen, üç kişinin hayatını kaybettiği bıçaklı saldırının 16 yaşındaki şüphelisi gözaltına alındı.

Rusya Ukrayna Savaşı’nda ölen Kuzey Kore askerlerinin sayısı açıklandı

Güney Kore, savaşta ölen Kuzey Koreli askerlerin sayısını açıkladı. Ukraynalı milletvekili Gorbenko da 2025’te Kuzey Kore birliklerini saldırılarda ayrı birimler olarak göreceğiz” dedi.

“Valinin yeğeniyim” diyen çakarlı araç sürücüsüne gözaltı

İstanbul Sarıyer’de çakarlı aracı nedeniyle kendisine tepki gösteren sürücüye, “Valinin yeğeniyim” iddiasında bulunan sürücü yakalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir