Rusya’dan Kiev’e İHA saldırısı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rus İHA Saldırısını Duyurdu

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Rus ordusunun bu gece Ukrayna’nın Kiev bölgesine İHA saldırısı düzenlediğini aktardı.

Brovary şehri ve Hlevas kasabasına yapılan saldırılarda 3 kişinin hayatını kaybettiği bilgisini paylaşan Zelenski, yaralıların olduğunu da açıkladı.

YARALI SAYISI 54’E ÇIKTI

Zelenskiy, füze ve İHA’ların üretimini durdurmak için Rusya’ya yaptırımların sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Diğer yandan, Zaporijya Bölgesi’nin Askeri İdaresi Başkanı İvan Fedorov, Rus ordusunun geçtiğimiz gün Zaporijya’ya düzenlediği hava saldırısında yaralananların sayısının 54’e çıktığını belirtti. Saldırı sonucunda bir kişi hayatını kaybetmişti.

Related Posts

Allan Saint-Maximin, Club America’ya transfer oldu

Meksika ekibi Club America, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Allan Saint-Maximin’i kadrosuna kattı.

Adaylık teklifi iddiası gündeme gelmişti: İyi Parti’den Mansur Yavaş açıklaması!

Adaylık teklifi iddiası gündeme gelmişti: İyi Parti’den Mansur Yavaş açıklaması!

Fethiye’de Tekne Kurtarma Operasyonu

Fethiye’de sürüklenen teknedeki 2 kişi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kayıp İş Adamı İçin Gözaltı

Marmara Adası’nda yatı parçalanmış bulunan iş adamı Halit Yukay ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Filistin’e Destek Platformu’ndan Gazze için Yürüyüş Çağrısı

FİLİSTİN’E Destek Platformu’nu oluşturan 15 sivil toplum kuruluşu, Gazze için basın açıklaması gerçekleştirdi.

Batman’da Şehit Aileleri Projesi İmzalandı

Batman’da “Şehit Aileleri Dayanışma ve Motivasyon Projesi” imzalandı.