İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Katil İsrail bir kez daha yardım almak isteyen Filistinlileri hedef aldı: 24 kişi hayatını kaybetti

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in bir kez daha yardım almak isteyen Filistinlileri hedef alması sonucu 24 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Küçükçekmece’de 65 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu

İstanbul Küçükçekmece’de bir apartman dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki Rahmi V., evinde ölü bulundu. Olay, Sultan Murat Mahallesi Oyuklu Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın üçüncü katında meydana geldi.

Ahmet Türk hayal kırıklığına uğradı

İmralı Heyeti üyesi Ahmet Türk, 10. Yargı Paketi’nin yalnızca ‘yaşlı ve hasta’ mahkumları kapsayacak şekilde çıkarılmasına tepki gösterdi. Türk, TBMM Genel Kurulu’na sunulacak düzenleme için “Hayal kırıklığı yarattı, endişelerimiz büyüdü” ifadelerini kullandı.

İsrail’e ‘uydurma video’ suçlaması

Gazze hükümeti, İsrail ordusunun yardım bekleyen sivilleri öldürdüğü saldırının sorumluluğunu örtbas etmeye çalıştığını belirterek, sözde silahlı kişilerin kalabalığa ateş açtığı iddiasının “tamamen uydurma” olduğunu açıkladı. Videonun Refah’ta değil Han Yunus’un doğusunda çekildiğinin tespit edildiği bildirilen açıklamada, bu durumun, görüntülerin güvenilirliğini sorgulatmakla kalmayıp, İsrail’in suçu örtme çabasını da açığa çıkardığı ifade edildi.

Dijital Dünyada Gücünüzü Artırın: Kaliteli Backlink ile Başarıya Ulaşın

Günümüzde dijital dünyada varlık göstermek ve rekabetçi bir konuma ulaşmak her zamankinden daha zor. Arama motorlarında üst sıralarda yer almak, daha fazla organik ziyaretçi elde etmek ve…

Bangladeş Uluslararası Suçlar Mahkemesi, eski Başbakan Hasina’yı “insanlığa karşı suç” işlemekle suçladı

Mahkeme, Hasina ve diğer iki üst düzey yetkili hakkında yakalama kararı çıkardı